Algemene voorwaarden
Als je een artikel bestelt krijg je op korte termijn, zo mogelijk dezelfde dag, een bevestigingsmail.
VERZENDEN
Verzenden gaat via PostNL; bij pakketpost ontvangt u de track & trace code. LET OP: brievenbuspost is op EIGEN RISICO !! wij kunnen niet controleren of u het pakje inderdaad niet hebt ontvangen en zijn derhalve ALLEEN verantwoordelijk voor de verzending. Wij maken altijd foto`s op het postkantoor van de te verzenden items (na frankering uiteraard) en daar stopt onze verantwoordelijkheid. Wij zijn NIET AANSPRAKELIJK voor verlies of diefstal tijdens transport. Wil je verzekerd laten verzenden dan kan dit als pakketpost. Geef dit DUIDELIJK door bij de opmerkingen op het bestelformulier. De kosten voor verzekerd verzenden zijn voor rekening van de koper.
Bij producten met een grotere afmeting of zwaarder gewicht gelden andere verzendopties, hierover krijgt u op werkdagen binnen 24 uur bericht.
Ook kunt u kiezen een pakketje via Kiala te laten bezorgen bij een Kiala afhaalpunt bij u in de buurt. Geef tijdens het bestelproces aan dat u het pakketje bezorgd wilt hebben via Kiala. Wilt u een pakket zelf afhalen? Dat kan op afspraak bij ons magazijn in Delfzijl. Neem hiervoor contact op met Houtkoorts.
BETALINGEN
Betalingen kunnen gedaan worden via iDeal in de veilige betaalomgeving van Mollie, of via PayPal. Betalen kan ook vooraf via een overschrijving. Mocht de betaling binnen twee weken niet zijn bijgeschreven op de rekening van Houtkoorts, dan wordt de order geannuleerd en de artikelen weer teruggeplaatst in de winkel.
Als de betaling binnen is gaan de artikelen zo snel mogelijk, meestal binnen 1 dag, uiterlijk binnen 5 dagen nog op de post.
U kunt ook kiezen voor de optie betalen via factuur. Zolang de rekening nog niet is betaald blijft Houtkoorts de wettige eigenaar van het door u bestelde product en heeft Houtkoorts het recht tot terugvordering.
RUILEN/RETOURNEREN
Bij ons geldt: NIET GOED GELD TERUG. Een retour dient u binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling via de mail aan te melden. Het artikel moet binnen 5 werkdagen geretourneerd worden. De -geld terug/ruil-service geldt voor alle artikelen. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Retourneren is gratis. U betaalt het retourbedrag bij uw postkantoor en zodra Houtkoorts het artikel heeft ontvangen ontvangt u binnen 2 dagen uw eventuele aankoopbedrag plus retourkosten terug.
U krijgt echter uw geld pas terug als het artikel onbeschadigd ( hieronder verstaan wij ook dat er geen nare (rook)luchtjes in het product zitten )en in originele onbeschadigde verpakking zit.
GARANTIE
Wij verlenen garantie op stik- en lijmnaden, niet op oppervlakken die tijdens het gebruik zijn versleten of anderszins beschadigd.
KLACHTENBEHANDELING
Bij een beschadiging of klacht proberen wij altijd in eerste instantie het originele product te restaureren, mocht dit niet lukken, krijgt u een vervangend product. Als dit niet mogelijk is krijgt u uw geld terug.
Heeft u nog verdere vragen, dan kunt u mailen naar

Info@houtkoorts.nl

Houtkoorts
KvK. Nr. 61018597
BTW. Nr. NL107885128B02(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2017 Houtkoorts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel